Bestil dit campingkort online - så er du klar til ferien på en campingplads i Skandinavien.

 

Prisen er nøjagtig den samme som ved køb af kortet ved ankomsten til campingpladsen. Du har bare den fordel, at kortet bliver sendt direkte til din hjem adresse. Så er du klar til campingferie, og du behøver derved ikke at stå i kø, og vente på at få kortet lavet, ved ankomsten til den første campingplads.

 

Klik på kortet og din ferie er godt begyndt.
Bestillingen foretages gennem Campingrådet's hjemmeside. 

 

For at overnatte på en godkendt campingplads, skal man have et gyldigt campingkort. Et campingkort er gyldigt i det kalenderår, som man køber det, og kan bruges i Skandinavien samt de fleste lande i Europa. Beløbet for campingkortet tilfalder ikke campingpladsen, men Campingrådet. Campingrådet er din garanti for, at campingpladsen overholder de regler og krav rådet og myndigheder stiller til godkendte campingpladser.

 

Priser for campingkort i 2017

Campingkort: kr. 110,-
Et campingkort gælder både familier, par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme faste bopælsadresse. Når man er fyldt 18 år, skal man have sit eget campingkort.

Grupper: kr. 110,-
Kort udstedes til skoler og idrætsforeninger m.fl. Der skal være mindst 5 deltagere og højst 11 deltagere pr. campingkort. Gruppens leder skal være fyldt 18 år. Kortet skal for at være gyldigt, være ledsaget af en navneliste med samtlige deltagere.

Årsmærke: kr. 110,-
Hvis du allerede er i besiddelse af et campingkort fra et tidligere år, kan du blot købe et årsmærke. Kortet vil herefter være gyldigt resten af kalenderåret. Årsmærket kan købes på den første godkendte campingplads du ankommer til.