At cykle rundt på Bornholm kan være rigtig surt når det bare øser ned i stride strømme. Men er det bare en let regn, opdager du de skønneste dufte og i det øjeblik solen igen bryder frem, synger fuglene og så er det jo alligevel blevet en dejlig cykeldag.

 

Temaet CYKEL er en del af Aakirkeby Camping. Vi har valgt cykeltemaet, fordi vi mener at campingpladsen er et rigtig godt udgangspunkt for cykelturen.

Ved at bo centralt, har du langt bedre mulighed for at vælge om cykelturen skal gå til det bakkede eller til det lidt fladere landskab.

 

Hos os finder du de bedste betingelser for cyklister. Vi har blandt andet vaskemaskine, tørretumbler, tørreskab, skotørre, cykelværktøj, køkken med gryder og pander, mulighed for at spise inde og ude, udlejning af grill, bilfrie områder og en campingbiks fyldt med daglige fornødenheder, information samt forslag til oplevelser og ture. 

 

At være på cykelferie med eget telt og børn kan være overraskende hårdt.  Et godt råd fra vores cykelferie gæster er "at bo flere nætter det samme sted samt starte ferien i det flade landskab".